Fay is boos op Madilia en Linda omdat zij op haar gestemd hebben

Fay is boos op Madilia en Linda omdat zij op haar gestemd hebben

José, Linda en Madilia praten buiten na over wat er zojuist tijdens de stemronde is gebeurd. Madilia en Linda hebben ondanks de vrijstelling toch op Fay gestemd en dit valt bij Fay helemaal verkeerd. Fay gaat daarom het gesprek met Linda en Madilia aan. Ik wil graag weten waarom jullie je niet aan de afspraak hebben gehouden en toch op mij hebben gestemd begint ze. Linda reageert dat ze niet had ingestemd met de wedstrijd en er zich daarom niet aan heeft gehouden. Maar dit antwoord zint Fay niet. Dus alles wat we afspreken met de groep maar waar je als individueel niet mee hebt ingestemd, kan je gewoon loslaten? vraagt Fay sarcastisch. Linda legt uit dat ze vindt dat Fay te vaak doorgaat bij bepaalde discussies, daarom heeft ze één stem gegeven. Hier sluit Madilia zich bij aan. Je bent best vaak negatief benadrukt ze. Een afspraak voor jullie is dan lucht? vraagt Fay boos. En laat weten dat ze zich voortaan ook niet meer aan afspraken van Linda en Madilia zal houden. Madilia en Linda leggen nog eens uit dat ze een afspraak voor de stemming anders vinden. Ik wil stemmen op wie ik wil benadrukt Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *