Chipp is erg pissig op Linda en Madilia

Chipp is erg pissig op Linda en Madilia

Met José bespreekt Chipp de stemmen die verdeeld zijn. Chipp geeft aan dat hij het niet leuk vindt dat José op Demi heeft gestemd. Dit omdat ze vanwege de afspraak niet op Fay kon stemmen. Nog kwader is hij op Linda en Madilia. Zij hebben ondanks dat afgesproken was dat Fay geen stemmen kon krijgen, toch allebei op haar gestemd. Ik ben echt heel pissig op Linda en Madilia benadrukt hij tegen José. En voegt eraan toe dat hij de hele tijd al op Madilia had willen stemmen en dat deze actie zijn gevoel over haar alleen maar bevestigd heeft. Ik wilde eerst niet uitleggen waarom ik drie stemmen aan haar gaf maar na deze actie wilde ik haar toch even vertellen hoe het zit gaat hij verder. En laat ook nog weten dat het hem erg dwars zit dat er in Utopia geen afspraken gemaakt kunnen worden, omdat toch niemand zich eraan houdt. Hoe moeten we dan voortaan afspraken maken tijdens centralen? vervolgd hij verontwaardigd. José biedt Chipp een luisterend oor en de twee praten nog even verder over de nominaties, die overduidelijk veel losgemaakt hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:25

    Waarom mag er wel gestemd worden op Linda en Madilia en waarom niet op hun
    Zijn die drie nu zo dom om te denken dat hun geen stemmen verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *