Romy probeert de vriendschap tussen Johan en Billy te redden

Romy probeert de vriendschap tussen Johan en Billy te redden

De ruzie tussen Johan en Billy laat haar niet koud. Billy heeft al een paar keer toenadering gezocht, zonder succes. Dat Johan ook nog eens drie stemmen aan haar heeft gegeven kwetst haar nog meer. Billy kan niet geloven dat Johan haar naar huis wil hebben. Romy staat voor Billy klaar staat. En besluit daarom ook met Johan te gaan praten.

Je bent echt pissig op Bil he begint Romy voorzichtig het gesprek. Johan knikt maar toch probeert Romy de vriendschap tussen de twee te redden. Zou je niet even een paar minuutjes met haar willen kletsen vraagt Romy door. Johan heeft hier nog altijd geen oren naar. Dat doe ik wel als het voor mij goed voelt laat hij dan ook weten. Volgens hem heeft Billy de situatie zelf veroorzaakt en moet ze zelf de gevolgen ondergaan. Toch probeert Romy hem nog één keer te overtuigen. Ik hoop dat je je trots aan de kant kan zetten. Maar Johan blijft bij zijn standpunt, hij wil niet met Billy praten maar denkt dat hun ruzie vanzelf wel zal slijten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:29

  Heb idee dat Billy meer ging eisen van Johan.
  Ze vond het maar wat leuk dat hij elke keer bij haar kwam voor het slapen.
  En ze had zelf ook op Johan kunnen stemmen , maar ze gewoon bang.
  Daarom stemde ze ook op Noah

 2. Else at 17:01

  Hoezo kan Billy niet begrijpen dat Johan haar naar huis wil hebben!? Ik had echt zó gehoopt dat nog veel meer mensen op haar hadden gestemd. Dán pas was het kwartje mogelijk gevallen en was er meer kans geweest dat Billy weg zal gaan.
  Nu zitten we- en Utopia- nog met haar opgescheept vrees ik. Negatief om naar te kijken!

 3. Ron de Weijze at 15:23

  Het zit in Johan’s karakter om altijd op de oorzaken van feiten te reageren in plaats van op de gevolgen van die oorzaken. Terwijl het in Billy’s karakter zit, om overal onmiddellijk met gevoelens op te reageren, denken overslaand. Dat geeft goede of slechte chemie, al naar gelang de goodwill en begrip voor elkaars karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *