Vandaag krijgt Billy haar neuscorrectie

Vandaag krijgt Billy haar neuscorrectie

Een nieuwe dag is weer begonnen, en vandaag is het een bijzondere dag voor Billy. Ze ondergaat vandaag namelijk de operatie aan haar neus. Ze is al vroeg wakker en al snel komt ze haar eerste mede bewoner tegen. Hé Bil, big day roept Romy vrolijk. Billy komt aanlopen en gaat bij Romy achter de computer zitten. En fantaseert met Romy over hoe haar nieuwe neus eruit zal gaan zien. Ik ben helemaal niet zenuwachtig, gek hé vraagt ze haar. Romy antwoordt dat ze Billy erg gaat missen. Zo gek, je gaat maar één nachtje weg, maar ik ga je echt missen.

Niet veel later is het al bijna tijd om te gaan. Maar Billy heeft nog één iemand van wie ze graag afscheid wil nemen voor ze gaat, Johan. De afgelopen dagen is de relatie tussen hen verslechterd maar afgelopen avond hebben de twee het toch weer goedgemaakt. Daarom wil ze hem toch nog gedag zeggen en maakt een wandeling naar zijn slaapplek. Met een kop koffie voor Johan. Johan, je moet even wakker worden. Ik ga zo weg fluistert ze. Nog half in slaap mompelt Johan wat onverstaanbaars terug. Ik heb koffie voor je gaat Billy verder. Kom lekker wakker worden. Johan lijkt meer geïnteresseerd in zijn bed dan in Billy en zegt dat hij wil slapen. Billy geeft uiteindelijk op en vertrekt weer richting de loods.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *