Billy heeft Utopia verlaten om haar neuscorrectie te ondergaan

Billy heeft Utopia verlaten om haar neuscorrectie te ondergaan

Vandaag krijgt Billy haar neuscorrectie. Vanochtend was ze al vroeg uit de veren en heeft met Romy al gefantaseerd over de nieuwe versie van haar neus. Daarna is ze Johan gaan wakker maken met een kopje koffie. Hij was echter meer geïnteresseerd in zijn bed dan in Billy en heeft haar dan ook geen aandacht geschonken. Billy heeft hem tot drie keer toe wakker proberen te maken maar helaas zonder succes. Om 10:00 uur was het dan eindelijk tijd om met haar spullen om te overnachten naar de poort te lopen. Iedereen in de loods geeft Billy nog een dikke knuffel en Romy, Demi, Fay, Beau, Noah en Chipp  willen met haar meelopen richting de poort. Maar dan komt Johan nog een keer aan lopen. Blij valt Billy hem in de armen en laat hem weten dat ze nu toch wel erg zenuwachtig is. Gezellig pratend lopen ze naar de poort, daar aangekomen geeft iedereen haar nog een dikke knuffel en verlaat Billy voor tijdelijke duur Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Meike at 13:00

    Het is superleuk om te zien hoe Johan met Billy omgaat. Hij laat haar op een positieve manier naar haarzelf kijken.
    Knap van Johan!

  2. Henny at 11:04

    Kan ze niet gelijk weg blijven? Wat een opstoker is dit toch zeg en ik blijf mij verbazen, dat niemand dat daar in de gaten heeft….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *