Linda is er klaar mee om Jacco zijn pispaal te zijn

Linda is er klaar mee om Jacco zijn pispaal te zijn

Afgelopen avond is Linda al in huilen uitgebarsten omdat zij een aanvaring metj Jacco heeft gehad over de boodschappen. En ze zich eigenlijk ergerde aan bijna de gehele groep. Deze morgen vraagt Billy voordat ze Utopia verliet aan Linda wat er aan de hand is met Jacco. Linda laat weten dat ze er helemaal klaar mee is. Laat hem lekker een andere pispaal zoeken voegt ze er geïrriteerd aan toe. Ook René bemoeit zich met het gesprek. Hij denkt dat het met meerdere factoren te maken heeft. Zo is er Noah die misschien maandag wordt weggestemd, ergert hij zich kapot aan Linda en woont hij ook al bijna vijftien maanden in Utopia. Billy denkt op haar beurt dat dit wellicht de reden is dat hij zo zijn kont tegen de krib gooit de laatste tijd. Linda is naar eigen zeggen helemaal klaar met Jacco. Of hij ook zoveel doet, hij doet ook geen flikker hier. Af en toe doet hij een evenementje vervolgd ze kribbig. Ik voel me vreselijk k*t geeft ze vervolgens toe aan René. Ik vind het niet eerlijk dat ik word aangesproken over de kwestie met de scheermesjes. Ik ben eruit gepikt om de pispaal te zijn terwijl ik die bestelling niet eens doe. Ik moet een discussie aangaan met Jacco en Johan over scheermesjes en wat dat anders is dan een tampon! Mij maakt het niet uit, al doen we voor 600 euro gezamenlijke boodschappen per maand. Maar dit is toen afgesproken en ik word erop aangesproken, dat vind ik vals besluit Linda het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *