Noah vindt Johan respectloos en een rotjong

Noah vindt Johan respectloos en een rotjong

Door de kleine aanvaring tussen Johan en Noah loopt Noah boos naar buiten. Al snel komt Jacco achter hem aan om te kijken of hoe het met hem gaat. Noah is woest en dit laat hij duidelijk aan zijn mede bewoner merken. Het had niet veel gescheeld of ik had hem op zijn bek geslagen, vieze hond roept hij boos. Jacco moet een beetje lachen om de uitbarsting van Noah en uiteindelijk kalmeert hij wat. Maar ik meen het, wie denkt hij dat hij is gaat Noah op rustigere toon verder. En probeert Jacco uit te leggen dat hij Johan altijd al een irritant mannetje heeft gevonden en dat het voor hem nu te veel werd. José heeft de hele dag in de keuken gestaan, het is respectloos wat hij doet. En als hij mij dan uitdaagt zodat hij eindelijk zijn bek open kan trekken voegt hij eraan toe. Jacco biedt een luisterend oor maar zegt vrij weinig. Het is gewoon een rotjong sluit Noah het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *