De eerste ochtend van potentiële bewoners Mel en Senna is aangebroken

De eerste ochtend van potentiële bewoners Mel en Senna is aangebroken

Potentiële bewoners Mel en Senna zijn deze ochtend al weer vroeg uit de veren. Iets na 07:00 uur komt Senna uit bed. Nadat hij in de keuken een glas water heeft gepakt, gaat hij achter de computer zitten. Niet veel later komt ook Mel van de vide naar beneden en begroet hij zijn concurrent. Nadat de twee heren wat later normale kleding aan hebben getrokken laten ze zich van hun goede kant zien. Ze beginnen met opruimen in de keuken en zetten alle afwas weer netjes op hun plek. Er wordt nog veel gegaapt en gezucht en het wakker worden gaat overduidelijk nog niet zo soepel. Als Beau wat later ook wakker is, gaat ze het gesprek aan met de potentiële bewoners. Aan Mel vraagt ze of hij goed geslapen heeft, waarop hij antwoordt van wel. Zo’n eerste nacht is natuurlijk nog een beetje vreemd, maar hij heeft zijn eerste nacht overleefd. Maar het is wel nog even acclimatiseren hoor voegt hij eraan toe. Met Senna bespreekt Beau zijn plannen voor Utopia. Senna wil zijn dagelijkse werkzaamheden graag voortzetten in Utopia en zich zodoende storten op het organiseren van de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *