Mel verklapt niet welke genomineerde hij naar huis wil sturen

Mel verklapt niet welke genomineerde hij naar huis wil sturen

Noah en potentiële bewoner Mel zitten samen aan de ontbijttafel als Noah het gesprek begint. Zondag gaat het gebeuren zegt hij tegen Mel, doelend op een van de potentiële bewoners die dit weekend naar huis wordt gestuurd. Het lijkt me zo raar als je hier vier dagen bent en dan weg moet voegt hij eraan toe. Mel antwoordt dat hij het een gekke periode vindt en dat hij het een vreemd idee vindt dat hij misschien niet mag blijven. Voor Noah was de situatie destijds anders legt hij uit, dit omdat hij in zijn eentje Utopia in kwam. Onvermijdelijk komt ook de exit van één van de bewoners ter sprake. Dat Noah naar huis wil, is wel duidelijk. Ik slaap er slecht van laat Noah dan ook aan Mel weten. Maar Mel laat niets los over wie hij zou kiezen als hij degene is die in Utopia mag blijven. Wie weet. We zien het wel zondag eindigt hij mysterieus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 14:39

    Ik zal het leuk vinden als ze alle twee konden blijven .
    Omdat Bas weg is kan dat best.
    En dat ze dan samen beslissen wie er weg gaat .
    En dat gaat Billy niet worden want die is aan het slijmen via Johan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *