Romy vindt de neus van Billy eng

Romy vindt de neus van Billy eng

Billy heeft gisteren een neuscorrectie ondergaan en is inmiddels, eerder dan verwacht weer terug in Utopia. Wanneer Romy haar vanochtend wakker komt maken, schrikt ze van wat ze ziet en kan ze zelfs haar tranen niet bedwingen. Gelukkig stelt Billy haar direct gerust. Ik heb een operatie gehad Reums, zo ziet het eruit. Maar ik heb helemaal geen pijn, dus maak je geen zorgen benadrukt ze. Romy is al snel weer wat gekalmeerd en kan lachen om de situatie. Ik schrok me helemaal dood geeft ze vervolgens toe. De twee meiden zitten nog even op bed, waar ze samen haar neus bekijken. Dan besluit Billy dat het tijd is om naar beneden te gaan. Iedereen moet maar even zien hoe ik eruit zie voegt ze eraan toe. Lachend komt ze de loods in en vertelt ze iedereen dat Romy moest huilen. Maar ik heb echt geen pijn, ik voel niks drukt ze iedereen snel op het hart. De overige bewoners kunnen wel lachen om Billy en Noah snapt wel waarom Romy zo geschrokken is. Je bent echt eng roept hij enthousiast uit. Billy gaat er alleen maar harder van lachen. Ik ben echt eng ja  zegt ze met een flinke grijns op haar gezicht, waarna ze zich naar de badkamer snelt om zich op te frissen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *