Er is weinig onderlinge strijd tussen Mel en Senna

Er is weinig onderlinge strijd tussen Mel en Senna

Wat gebeurd er deze stormachtige ochtend nog meer in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt van verschillende kleine gebeurtenissen zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Potentiële bewoners Senna en Mel hebben hun eerste nacht in Utopia overleefd en is redelijk goed bevallen. De twee zijn vroeg wakker en gaan verder met het beter leren kennen van hun mede bewoners. Van een onderlinge strijd is nog geen sprake. Billy is ook vroeg wakker. Ze na haar neuscorrectie ook redelijk goed geslapen. Als Romy bij haar komt kijken schrikt ze zich dood. Niet veel later komt ook Johan even op bezoek en maakt Romy een ontbijtje op bed klaar voor de Billy. Johan begint zijn dag ondanks zijn ruzie met Noah gisteren, goed. Hij heeft namelijk post van vrienden en familie ontvangen. En na het lezen laat hij dit enthousiast aan Senna en Mel zien. Als hij even later bij Billy op bed zit leest hij ook hier een deel van zijn post voor, waar de twee hard om kunnen lachen. Kortom positiviteit voor de bouwer. Beau en Cemal beginnen hun dag in de gym, Linda is ondertussen druk bezig met het uitpakken van een aantal pakketten die zijn binnengekomen en Demi en Fay zijn druk met de winkel. Al met al is het een vrij rustige ochtend in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *