Beau werkt het idee van de Utopiaanse rechter verder uit

Beau werkt het idee van de Utopiaanse rechter verder uit

Een tijd geleden heeft Billy het idee geopperd om een Utopiaanse rechter in het leven te roepen. Dit moet een onafhankelijk iemand zijn die knopen gaat doorhakken. De bewoner die deze rol krijgt zal door de groep op basis van stemmen worden gekozen.

Na het introduceren van dit idee is er nog weinig gebeurt om dit te realiseren en daarom stapt Beau op Billy af om duidelijkheid te vragen. Wat wil jij? Wil je er zelf mee verder? vraagt ze aan Billy. Billy antwoordt dat ze er niet mee verder gaat dus dat ze het fijn vindt als Beau dit van haar overneemt. Op de vraag of Billy wel wil meedenken antwoordt ze volmondig ja. Ik wil ook advocaten erbij hebben oppert Billy. Dit idee ziet Beau ook wel zitten en de twee spreken af om later op de dag te brainstormen. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *