De groep stemt voor het idee om een rechter in Utopia aan te stellen

De groep stemt voor het idee om een rechter in Utopia aan te stellen

Nadat Beau en Billy hebben afgesproken dat Beau het idee van het rechter systeem verder zal uitwerken, besluiten ze de groep bij elkaar te roepen. Billy heeft het vaak met Chipp over het systeem gehad en daarom presenteren ze het idee samen aan de groep. Billy begint haar en vertelt dat ze graag een rechter in Utopia zou willen. Ze geeft het woord aan Chipp, die het idee verder uitlegt. Aangezien de bewoners vaak discussies hebben en er bijna nooit snelle beslissingen worden gemaakt, kan een rechter hierbij helpen. Het introduceren van een rechter betekent niet dat de groep geen inspraak meer heeft maar uiteindelijk beslist de rechter. Ik stel voor dat als iedereen voor stemt, we dit een maand lang volhouden vervolgd Chipp stellig. Hier is Billy het helemaal ermee eens. Dus ook als de bewoners de rechter zat zijn na twee weken, zullen ze alsnog de maand af moeten maken. Chipp wil er nog iets aan toe te voegen namelijk boetes. Bij het boetesysteem wordt de hoogte van je boete afgesteld op je eigen vermogen. Een bewoner die meer geld bezit, zal dus ook meer moeten betalen bij overtredingen. Dan is het tijd om te stemmen. Vrijwel alle bewoners stemmen voor. Vanmiddag komen de bewoners weer samen en zullen de bewoners die wel rechter zouden willen worden, moeten pitchen voor de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *