Madilia is nog lang niet klaar met Utopia

Madilia is nog lang niet klaar met Utopia

Madilia is benieuwd naar hoe potentiële bewoner Mel zijn Utopia avontuur tot nu toe ervaart. Mel laat weten dat hij nog aan het aftasten is en laat alles gewoon op zich af te komen. Wel merkt hij dat hij nog een beetje zoekende is naar zijn plekje in de groep. Madilia wuift deze twijfels van hem snel weg. Je bent er nog maar zo kort benadrukt ze. Dan is Mel wel benieuwd hoe Madilia zich nu voelt, aangezien ze genomineerd is. Madilia vertelt haar frustraties aan hem. Ik ben genaaid door dezelfde persoon zegt ze doelend op Chipp. Ze vond de redenatie van hem belachelijk. Ik krijg drie volle stemmen van iemand die geen f*ck uitvoert hier vervolgd ze boos. Nadat Madilia deze woorden heeft uitgesproken, besluit ze haar verhaal toch een positieve draai te geven. Laten we het daar niet over hebben, ik ga zeker blijven, ik ben nog lang niet klaar benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *