Johan is boos op Beau omdat ze de begroting voor ladies night niet goedkeurt

Johan is boos op Beau omdat ze de begroting voor ladies night niet goedkeurt

Het evenement Ladies Night komt steeds dichterbij en dat betekent dat de mannen gaan nadenken over hun dansoutfit. Deze kosten moeten allemaal verwerkt worden in de begroting, die Beau dan weer controleert. Als Cemal haar de plannen van de mannen aan haar presenteert, reageert Beau streng. Het is volgens haar niet mogelijk om over budget heen te gaan. Ik vind die kleding een leuk idee maar jullie moeten op zoek naar wat goedkopers vertelt ze hen. Cemal en René stribbelen tegen en komen met argumenten waarom ze toch recht zouden hebben op de outfits die ze in gedachten hadden maar Beau geeft niet toe. En de standvastigheid van Beau valt dan weer niet in goede aarde bij Johan. Hij uit zijn frustratie bij Billy. Ik word er zo moe van zucht hij. Je wordt straks zelf opgehaald in een limo voor een luxe avond en dan ga je moeilijk doen over wat wij uitgeven voegt hij eraan toe. Billy begrijpt hem wel en adviseert dat hij zich er niet zo druk om moet maken. Laat je niet opfokken. Beau is heel principieel en dat is ze bij iedereen benadrukt ze. Maar Johan blijft gefrustreerd en kan het niet hebben. De volgende keer dat zij een evenement organiseert, ga ik alles omgooien. Dan zullen we het eens over de centen hebben eindigt hij boos het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:33

  Je kan merken dat die twee het weer met elkaar eens zijn.
  Andere mogen ook niet buiten het bedrag wat te besteden is , en die ladie’s night mogen wel meer kosten van de mannen.
  Laten ze het dan zelf betalen wat het meer kost.
  Is het eigenlijk uitverkocht.
  Beau moet bij haar standpunt blijven , andere mogen het ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *