Linda, Johan, René, Beau en José zouden graag in aanmerking komen voor de functie van rechter

Linda, Johan, René, Beau en José zouden graag in aanmerking komen voor de functie van rechter

Vandaag kwam de groep bij elkaar om het idee van een Utopiaanse rechter nogmaals te bespreken. Een aantal bewoners wil graag voor deze rol in aanmerking komen. Er is dan ook afgesproken om later vandaag weer samen te komen. De bewoners die rechter willen worden mogen dan pitchen en uiteindelijk zal er gestemd worden. De bewoner met de meeste stemmen wordt uiteindelijk de Utopiaanse rechter. Beau, Linda, Johan, en eventueel René en José komen graag in aanmerking voor deze functie. Ik denk niet dat ik het word zegt Linda wat later tegen Madilia. Na alles wat er gebeurt is met de nominaties gaan Demi, Fay en Chipp niet op mij stemmen voegt ze er aan toe. De twee vermoeden dat Beau uiteindelijk de meeste stemmen zal krijgen. Ik ga op jou stemmen zegt José als ze aansluit bij het gesprek. Wat de rest zal doen is nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *