Linda wordt de rechter van Utopia

Linda wordt de rechter van Utopia

Beau, Linda, José, Johan en René zijn degenen die het wel zien zitten om rechter te worden. Zij hebben een pitch gehouden om de rest van de groep te overtuigen waarom zij rechter willen worden. Na elke verhaal krijgt de kandidaat een casus van Billy en Chipp, die ze zullen moeten oplossen als rechter. Daarna mag de groep stemmen op hun favoriete rechter stemmen. Wie zal vanaf nu alle belangrijke beslissingen in Utopia mogen maken? Alle bewoners schrijven op een briefje de naam van de kandidaat die ze als rechter willen zien. Linda wint uiteindelijk met zeven stemmen, Johan is tweede met vier en José en Chipp hebben allebei één stem. Vanaf nu zal Linda dus de doorslaggevende rol hebben bij het maken van beslissingen in Utopia. Een maand lang zullen de bewoners dit rechter systeem hanteren. Na deze maand zullen ze met z’n allen kijken hoe ze het vinden gaan, wat er aangepast moet worden en of ze überhaupt door willen gaan met het systeem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *