Rechter Linda gaat aan de slag met haar eerste “zaak”

Rechter Linda gaat aan de slag met haar eerste “zaak”

Nadat Linda democratisch is verkozen tot de rechter van Utopia, krijgt ze te maken met haar eerste zaak. Romy heeft namelijk een vraag en besluit ermee naar de rechter te stappen. Ik heb de laatste dagen mensen een vegan burger zien eten begint ze haar verhaal. Nu heb ik zelf ook zin in een burger maar heb geen idee of ze hier wel aan mag komen, aangezien het van de bv is. Linda moet lachen om deze vraag en zegt dat Romy voorheen hier ook zelf een keuze in zou maken en vraagt aan Romy waarom ze het niet zelf kan beslissen. Hier moet Romy even over nadenken en  uiteindelijk legt ze uit dat ze het normaal ook aan haar en Madilia had gevraagd, aangezien zij vaak koken. Er is daar geen regel over. De burgers voor de markt is iets anders maar deze burgers zijn al begroot laat rechter Linda weten. Romy kijkt verwachtingsvol naar de rechter. Krijg ik nu een ja vraagt ze nieuwsgierig. Linda klinkt instemmend en Romy schreeuwt van geluk. Hallelujah voor de nieuwe rechter roept ze blij, terwijl ze richting de keuken rent.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *