Senna weet zeker dat hij met Linda gaat botsen

Senna weet zeker dat hij met Linda gaat botsen

Potentiële bewoner Senna krijgt steeds meer door wie hem wel en vooral ook niet ligt in Utopia. En dat besluit hij met een aantal mede bewoners te delen.

De nieuweling gaat met Jacco en Noah het gesprek aan. Ik kan het met iedereen nu al een beetje vinden maar met Linda ga ik echt botsen vertelt hij hen. Ik vroeg aan haar of zij een plekje had waar ik mijn kist kon uitpakken en mijn kleren een beetje netjes kon opvouwen. Ze zei later bij mij te komen maar is helemaal niet meer geweest voegt hij eraan toe. Ik maakte er op dat moment geen probleem van maar dit soort kleine dingen onthou ik wel gaat hij verder.Noah herkent zich in de gevoelens van de potentiële bewoner. Er zitten wel moeilijke personen hier. Maar er zijn ook mensen waar je echt iets aan hebt en mee hebt vervolgd hij. Ook Jacco herkent zich al helemaal in Senna zijn verhaal en zeker omdat het over Linda gaat waar hij zelf ook vaak genoeg mee botst. Ook Billy wordt nog even besproken. Zo laat Senna weten dat hij verwacht had niet zo goed met haar te kunnen maar het valt hem nu wel mee. Noah weet Senna te vertellen dat Billy een schat van een vrouw is. De komende dagen heeft Senna nog een enkele dagen om de rest goed leren te kennen en dan zijn keuze te maken, mocht hij zelf blijven natuurlijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 16:33

    O o o wat een beïnvloeding daar weer! En Noah die Billy een schat van een vrouw noemt…!
    En Noah en Jacco die juist allebei moeite hebben met Linda, worden aangesproken door Senna en steunen hem in zijn negatieve idee over Linda. Bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *