Linda en Chipp zien taakstraffen in Utopia wel zitten

Linda en Chipp zien taakstraffen in Utopia wel zitten

Linda gaat het gesprek met Chipp aan. Ze bespreekt hoe zij haar functie als rechter kan invullen.

Wanneer een bewoner iets doet wat ten nadele van de groep is simpelweg verkeerd, dan moet daar een straf op staan. Geldstraffen zijn volgens Linda en Chipp niet echt een optie. Voor bewoners met veel geld hoeft een minieme boete namelijk geen reden te zijn om iets strafbaars niet te doen. Je zou ook kunnen kijken naar taakstraffen. Iemand die iets heeft gedaan in het nadeel van de groep moet dan iets doen in het voordeel van de groep. Bijvoorbeeld in de vorm van koken, dat kan voor iemand al een veel grotere opgave zijn dan die vijftig of honderd euro die ze moeten inleveren volgens Linda. Chipp is het ermee eens. Volgens hem moeten het wel dingen zijn die echt niet leuk voor iemand zijn. Bijvoorbeeld Madilia die echt niks mag kopen. Geen schoenen, niks voegt hij eraan toe. De taakstraffen zijn nog niet definitief maar Linda heeft in ieder geval één voorstander gevonden voor haar idee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:04

    Heb het idee dat ze deze site ook lezen.
    Er is hier vaak gezegd dat er straffen uit gedeeld moeten worden ,en ja hoor ze gaan het doen
    Straffen is van een keertje koken en de loods eens goed onder handen nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *