Morgen wil Linda een voorstel doen om straffen in te voeren

Morgen wil Linda een voorstel doen om straffen in te voeren

Sinds vanmiddag is er een Utopiaanse rechter die knopen door moet hakken en uiteindelijke beslissingen zal nemen. Door middel van stemmen is de keuze op Linda gevallen. Aan haar de taak kwesties op te lossen en haar mede bewoners te helpen. Nu is vastgesteld dat Linda de rechter is breekt er een volgend puntje aan, wat voor straffen worden er gehanteerd als er regels niet nageleefd worden. Linda heeft het hierover met Senna, Romy, Beau en José. Linda wil morgen een voorstel doen, maar wil dit eerst met een paar bewoners overleggen. Tegenover welke overtredingen moet volgens jullie een straf staan vraagt Linda. Romy antwoordt dat bewoners die tijdens een evenement drinken flink bestraft mogen worden. Als het vervolgens gaat om een eventuele boete ontstaat er een kleine discussie. Zo vindt Linda dat de boete op basis van het vermogen van de bewoner moet zijn. Potentiële bewoner Senna vindt juist weer dat er een vast boetebedrag moet zijn. Als jij duizend euro heb, dan doet een boete je van 100 euro je veel minder dan als jij 150 euro hebt voegt hij eraan toe. Het groepje praat nog een tijdje door maar morgen zal plas blijken met wat voor voorstel Linda komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. anneke at 22:10

  Een geld boete is voor sommige mensen niet zo erg.
  Er moeten straffen gegeven worden van schoonmaken ,dar zit niet iedereen op te wachten
  ze houden niet van schoonmaken dus dat zal goed uitkomen
  En waarom weer Beau die er over mee kan praten , beslist die al niet genoeg.
  En waarom neemt ze dat aan , het komt niet goed uit als ze de straf krijgen
  Krijg je het te horen bij de stem rondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *