Madilia is diep gekwetst door een opmerking van Johan

Madilia is diep gekwetst door een opmerking van Johan

Afgelopen avond was het nog onrustig in Utopia. En dan met name tussen Johan en Madilia. Johan maakte tijdens het avondeten namelijk een opmerking over het feit dat Madilia geen varkensvlees eet en dat schoot bij haar weer in het verkeerde keelgat. In haar ogen heeft Johan haar een varken genoemd. Ik vond het best beledigend wat hij zei laat ze wat later aan José weten, die vindt dat Johan af en toe enorm foute opmerkingen maakt. Madilia wilde dan ook met Johan praten onder vier ogen maar daar had Johan toen geen tijd voor en zin in. Een uur later besluit Johan Madilia toch even op te zoeken voor een gesprek. Dat jij die opmerking persoonlijk opvat is niet mijn probleem begint Johan, nadat Madilia heeft verteld wat haar dwarszit. Als duidelijk wordt dat de twee het niet eens worden, loopt Johan alweer weg. Ik heb hier geen zin zegt hij nog. Als José zich in het gesprek mengt, is Johan er helemaal klaar mee. Hij snapt het gewoon niet zeggen Madilia en José in koor.Madilia besluit het hier maar bij te laten, het is volgens haar kansloos deze discussie aan te gaan met Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 16:19

    Utopianen geef die aso Johan enop sex beluste viezerik geen aandachtlaat hem links liggen en stem hem aub er uit er kijken ook minderjarige kinderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *