Beau en Romy gaan potentiële bewoner Mel de tip geven zich meer in de groep te mengen

Beau en Romy gaan potentiële bewoner Mel de tip geven zich meer in de groep te mengen

Een nieuwe dag is aangebroken en voor potentiële bewoners Mel en Senna is het alweer hun derde dag in Utopia. De vaste bewoners beginnen een steeds beter beeld van de nieuwelingen te krijgen. Cemal maakte gisteren aan Romy kenbaar dat Mel tot nu toe een streepje voor heeft op Senna. Beau waarmee Romy een ochtendwandeling maakt naar de stal, denkt dat hij ook iets meer diepgang heeft. Omdat Mel zich volgens de twee dames iets rustiger opstelt, bestaat volgens hen wel de kans dat hij in het niet zal verdwijnen naast de spontane Senna. We moeten ook even tegen Mel zeggen dat hij bij iedereen langs moet gaan. Dat doet Senna namelijk wel heel goed. Romy denkt dat het sociale aspect, waarin Senna net iets meer gedreven is nog weleens de doorslag kan geven bij het kiezen voor één van de twee potentiële bewoners. De dames zullen met interesse volgen hoe Mel zich vandaag in de groep zal mengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *