Het rustige centraal van 6 oktober

Het rustige centraal van 6 oktober

De bewoners hebben alweer bij elkaar gezeten om van alles te bespreken. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 6 oktober terug.

René opent het centraal met de financiën. Er zit een stijgende lijn in en dat stemt iedereen tevreden. Ook verwacht hij geen onverwachte rekeningen of uitgaven meer. Positiviteit dus. Billy is benieuwd hoe het overdragen van de financiën gaat en vraagt José om toelichting. Ik heb nog veel hulp nodig van René antwoordt ze. Maar daar gaan we aan werken. Als ik het in m’n eentje doe, duurt het vijf keer zo lang. Maar dat komt helemaal goed verzekert ze de groep. Het is pas oktober, toch kijken de bewoners al vooruit naar de feestdagen. Cemal vertelt aan de groep dat hij iedere maand 25 euro gaat sparen om vuurwerk van te kopen. En vraagt nog of er iemand met hem meedoet, maar het blijft stil.

Dan komen de evenementen ter spraken. De voorbereidingen voor Ladies Night zijn nog altijd in volle gang. Tot nu toe zijn er 57 kaarten verkocht, een mooie tussenstand volgens de groep. Ruim een week later staat de Halloween markt op de planning. Dertien procent van de beschikbare kaarten zijn inmiddels verkocht. Jacco en Johan gaan de komende tijd brainstormen om de markt zo spooky mogelijk te maken.

Er wordt ook veel gewerkt aan de merchandise. Zo heeft Madilia net nieuwe armbandjes op de webshop gezet en Beau heeft schilderijen gemaakt die de verkoop in kunnen. Demi en Fay gaan op hun beurt op vrijdag 13 oktober een koopavond organiseren voor hun kledinglijn. De opbrengst willen ze investeren in nieuwe kleding. Fay zegt dat anderen bijvoorbeeld Madilia met haar armbandjes, de avond ook kunnen benutten om hun producten te verkopen.

Tot slot wordt er besloten dat de visumhouders Senna en Mel, die hun eerste centraal bijwonen vandaag een opdracht moeten doen. Ze moeten laten zien wat ze in hun mars hebben. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de opdracht precies wordt. Het koken van een goede maaltijd wordt geopperd, evenals het showen van hun verkooptechnieken. De bewoners beslissen later wat Senna en Mel moeten doen. En daarmee zit het rustige centraal van 6 oktober erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *