Johan kiest voor Mel, hij vindt Senna een verrader

Johan kiest voor Mel, hij vindt Senna een verrader

Potentiële bewoners Mel en Senna zijn nu al enkele dagen in Utopia. De nieuwelingen proberen zich van hun beste kan te laten zien en de bewoners ontwikkelen langzaam hun voorkeur. Toch is de groep nog redelijk verdeeld en weten sommigen nog niet voor wie zij zullen kiezen. Johan weet al wel naar wie zijn voorkeur gaat. Hij heeft Senna gisteren zonder dat hij dit doorhad, getest. Demi en Fay waren namelijk de sleutel van hun slaapplek kwijt, deze sleutel had Johan verstopt onder de tafel. Deze ochtend heeft Senna de tweeling vertelt waar zij de sleutel konden vinden, iets wat volgens Johan echt niet kan. Senna is dan ook niet door de test heen gekomen en de zijn voorkeur gaat hierdoor uit naar Mel. Als Johan Mel even later ziet legt hij de kwestie van de verstopte sleutel uit. Zou jij mij verraden en vertellen waar de sleutel ligt vraagt hij verwachtingsvol. Mel hoeft hier niet lang over na te denken en laat weten dat hij het niet zou doen. Top antwoordt Johan. Het antwoordt van Mel heeft zijn voorkeur alleen maar bevestigd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *