Billy en Madilia kiezen voor “steady” potentiële bewoner Mel

Billy en Madilia kiezen voor “steady” potentiële bewoner Mel

Binnenkort mogen de bewoners kiezen wie van de potentiële bewoners vaste bewoner wordt in Utopia. Madilia en Billy bespreken dit ook.

Ik was benieuwd naar je mening begint Madilia het gesprek. Billy antwoordt dat ze denkt voor Mel te zullen kiezen. Vanochtend dacht ik ook even aan Senna maar toch neig ik meer naar Mel voegt ze eraan toe. Madilia kan zich vinden in Billy haar mening, ook zij denkt zondag voor Mel te zullen kiezen. Maar de twee vinden Senna wil een leuke jongen. Hij is volgens hen een druktemaker en Mel is weer wat rustiger. Druktemakers hebben we misschien wel genoeg hier geeft Billy aan. Madilia geeft haar gelijk. Ik heb denk ik iemand nodig die steady is voegt ze eraan toe. Al snel komt ook Demi in het gesprek ter sprake. Zij en Mel lijken elkaar misschien wel leuk te vinden. Ik had nooit gedacht dat hij haar type zou zijn maar ik vind het heel leuk aldus Billy. Ook Madilia is enthousiast over “het koppeltje”. Maar had ook verwacht dat Demi misschien eerder op een type als Senna zou vallen. De twee kletsen nog even verder over de potentiële bewoners en zijn benieuwd naar de uitkomst van zondag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *