José wil vanmiddag Johan aanspreken omdat hij snel uit zijn slof schiet

José wil vanmiddag Johan aanspreken omdat hij snel uit zijn slof schiet

José roept Cemal bij zich in de bistro omdat ze graag met hem wil praten over Johan. Het is haar opgevallen dat hij snel uit zijn slof schiet en wil graag met Cemal bespreken hoe dit komt. Als voorbeeld noemt ze de situatie van afgelopen avond, toen Johan botste met Madilia over varkensvlees. Hij heeft moeite met tegengas vertelt Cemal. Dat is echt iets waar hij aan moet werken voegt hij eraan toe. José begrijpt wat Cemal bedoelt en ziet dit zelf ook. Ik ga even met hem praten vanmiddag, want ik vind het zonde. Hij kan namelijk ook heel lief zijn gaat ze verder. Volgens Cemal is het alleen maar goed om dit soort zaken met Johan te bespreken. Hij heeft juist tegengas nodig, want dan gaat hij ervan leren legt hij verder uit. En vertelt dat hij in het begin van zijn Utopia tijd ook moeite had met de kritiek van anderen maar dat hij inmiddels weet hoe hij er mee om moet gaan. Boos worden heeft geen zin, daar heb je alleen jezelf mee benadrukt hij.  Volgens José heeft Johan vooral een grote mond. Zo’n bek en zo’n hartje vervolgd ze lachend. En dat is jammer, want zo verpest hij het voor zichzelf vult Cemal haar aan. José besluit vandaag nog met Johan te zullen gaan praten. Volgens Cemal kan ze hem dan mooi tips en advies geven. Daarna zit hun gesprek erop en gaan elk weer hun eigen weg. Hoe zal Johan reageren als José hem aanspreekt? Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *