Johan vertikt het om nog met Madilia te dansen

Johan vertikt het om nog met Madilia te dansen

Bij de laatste salsa les is Johan boos weggestormd, omdat hij gefrustreerd werd van Madilia haar danskunsten. Jacco en Noah zijn benieuwd waarom Johan dit heeft gedaan en gaan het gesprek met hem aan. Ze danst als een slak laat Johan geërgerd weten. Ik vind dat haar tempo te laag is en wil daarom niet meer haar danspartner zijn voegt hij eraan toe. Noah laat weten dat Madilia op haar beurt weer iets heel anders heeft gezegd. Volgens Noah heeft ze laten weten dat Johan niet meer mee wil doen met groepsactiviteit. Maar volgens Johan ligt dat allemaal aan Madilia zelf. Ik sta mijn best te doen en dan moet zij weer met haar kont bewegen legt Johan boos uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *