Romy geeft potentiële bewoner Mel wat advies

Romy geeft potentiële bewoner Mel wat advies

Potentiële bewoners Mel en Senna hebben nog twee dagen om zichzelf te bewijzen en de groep ervan te overtuigen dat zij in Utopia horen. De bewoners vinden de keuze lastig en zijn er dan ook nog niet helemaal over uit wie er mag blijven. Het is Romy opgevallen dat Mel zich rustiger opstelt dan Senna. Om deze reden besluit ze Mel even apart te nemen voor een gesprek. Als de twee samen naar buiten lopen vertelt Romy dat het haar opvalt dat Senna een uitbundig en hyper persoon is en Mel het tegenovergestelde. Maar ik ben behoorlijk fan van jou gaat ze verder. Dit vindt Mel fijn op te horen maar toch heeft Romy wat kritiek. Ik zou graag zien dat jij je wat pittiger opstelt legt ze verder uit. Mel legt uit dat hij zichzelf na een dag al keihard tegenkwam. Ik schrok daar echt van benadrukt hij. Dit is ook de reden dat ik mij wat rustiger op stel en de kat uit de boom kijk voegt hij eraan toe. Maar zo ben ik buiten ook en ik wil me niet anders voordoen benadrukt hij.  Romy begrijpt dit maar is bang dat de bewoners kunnen gaan denken dat hij het niet zo leuk vindt en dat wil ze voorkomen. Mel verzekert Romy ervan dat hij het ontzettend leuk vindt maar dat hij gewoon een beetje moet wennen. Toch neemt hij het advies van Romy aan en gaat zijn best doen om zich wat meer te mengen met de andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *