José wil weten waar Johan mee zit en confronteert hem met zijn gedrag

José wil weten waar Johan mee zit en confronteert hem met zijn gedrag

José heeft het idee dat Johan niet lekker in zijn vel zit en dat hij overal tegenaan aan het trappen is. Dit heeft ze al met Cemal besproken en wat later besluit José het gesprek met Johan aan te gaan in het cordwood. En hem te vragen wat er aan de hand is. Johan ontkent dat hij niet goed in zijn vel zit en zegt dat hij gewoon zijn mening uit. José neemt hier op haar beurt geen genoegen mee en probeert er meer reactie uit te krijgen. Tuurlijk loop ik wel tegen sommige dingen aan laat Johan op een gegeven moment weten. Waarna hij toegeeft dat hij soms weinig geduld heeft met mensen. Misschien ben ik hier om daarvan te leren gaat hij verder. Het blijkt dat het Johan vooral dwarszit dat hij na het vele malen aankaarten nog steeds niet de juiste materialen heeft om kwalitatief goede producten te maken. Het interesseert hen niets en soms vraag ik me af waar ik aan begonnen ben legt hij uit. José noemt Johan één van de tofste gozers van Utopia en zegt dat ze het jammer vindt als hij zo boos reageert. Johan verzekert haar dat ze zich geen zorgen hoeft te maken en dat ze altijd alles tegen hem mag zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *