Er verdwijnt aan de lopende band eet en drinkwaar in Utopia

Er verdwijnt aan de lopende band eet en drinkwaar in Utopia

Vanmorgen merkte Romy op dat er liefst acht wijnflessen uit de drankvoorraad verdwenen zijn. Wie de flessen heeft gepakt? Het is voor de bewoners een raadsel. Een paar uur later hoort Romy van Cemal dat uit de Gooische Luifel ook nog eens snacks zijn gepakt door meerdere mensen. Daar zakt haar broek helemaal van af. Door wie vraagt ze verbaasd. Jacco wordt bij naam genoemd door Cemal maar verdere namen noemt hij niet. Noah die in de buurt staat, weet ook van niks. Anders had ik ze er wel op aangesproken voegt hij eraan toe. Samen met Beau gaat Romy naar de vriezer om te inventariseren wat er allemaal mist. En dat is veel. De twee kunnen dit niet zomaar over hun kant laten gaan. Ze gaan actie ondernemen. Eén naam is bekend, Jacco. Romy en Beau gaan op zoek naar hem om hem te confronteren. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *