Potentiële bewoner Mel weet niet zeker of Utopia wel is wat hij wil

Potentiële bewoner Mel weet niet zeker of Utopia wel is wat hij wil

Het is de bewoners opgevallen dat Mel zich wat afwachtend opstelt. Romy heeft hem hierop eerder al aangesproken. In dit gesprek liet Mel doorschemeren dat hij zichzelf flink is tegengekomen en dat hij moeite heeft met wennen. Niet veel later zoekt de nieuweling steun bij Cemal. Ik heb het zwaar Cemal begint hij het gesprek. Cemal biedt een luisterend oor terwijl Mel vertelt dat het hem allemaal teveel wordt en dat hij dan ook niet zeker weet of hij wel in Utopia wil blijven. Het is gewoon zo raar voegt hij er zuchtend aan toe. Ik ben in mijn hoofd gewoon thuis gaat hij verder. Cemal is benieuwd waar dit vandaan komt maar Mel heeft hier geen duidelijk antwoord op. Als ik dit nu, na twee dagen, al heb dan wordt het lastig voor mij vertelt hij verder. Het is een gevoelskwestie die moeilijk is uit te leggen. Dit is echt zwaar man benadrukt hij terwijl hij voor zich uit staart. Ook de bemoedigende woorden van Cemal om het wat tijd te geven en het avontuur aan te gaan hebben weinig effect. Na een lang gesprek komen de twee tot de conclusie dat Utopia niet de juiste plek voor Mel is. Maar dat betekent niet dat de beslissing al genomen is. Wie weet verandert het nog sluit Mel het gesprek af af. Hij is in ieder geval wel van plan zijn best te blijven doen. Maar het lijkt erop dat de strijd al gestreden is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *