Romy en Beau confronteren Jacco met het verdwenen eten

Romy en Beau confronteren Jacco met het verdwenen eten

Beau en Romy zijn nog steeds verbaasd over de verdwenen snacks en drank. De twee vragen zich af wie het gedaan kan hebben. Als Cemal laat weten dat hij gisteren Jacco snacks heeft zien eten, wordt de verbazing nog groter. Dan gaat er gewoon iets van zijn zakgeld af laat Beau stellig weten. De twee besluiten meteen naar Jacco toe te gaan. Jacco, er gaan verhalen rond dat er gisteren snacks zijn gegeten begint Romy. Jacco geeft meteen toe dat hij kaassoufflés heeft gegeten maar dat er ook andere bewoners snacks aten. En wist niet dat het eten van Le Luifel was. We weten allemaal dat dit avondeten is reageert Beau geërgerd. Haal maar van mijn zakgeld, ik zal het niet meer doen belooft Jacco. Toch haalt dit de irritaties van Beau en Romy niet weg. Je mag best wel even straf geven, als dat nog moet sneert Jacco sarcastisch. Hij weet niet wat de dames nog meer van hem willen horen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *