Billy kan niet geloven dat Mel al klaar is met zijn verblijf in Utopia

Billy kan niet geloven dat Mel al klaar is met zijn verblijf in Utopia

Na zijn gesprek met Cemal legt Mel ook zijn twijfels aan Billy uit. Na een dag dacht ik al wat doe ik hier? vertelt de potentiële bewoners. Billy begrijpt hem en legt uit dat het normaal is dat hij moet wennen aan de nieuwe situatie. Maar volgens Mel is het meer dan dat, het is een gevoel waar ik niks aan kan doen. Denk je dat je hier wil blijven? vraagt Billy hem op de man af. Nog voor Mel antwoord kan geven vertelt Billy dat ze hier enorm van baalt. Ik vind het ontzettend k*t. Ik ben echt voor jou voegt ze eraan toe. En laat weten dat ze denkt dat de kwaliteiten van Mel veel beter bij de groep passen. Ik wil je er zo graag bij hebben benadrukt ze. Maar Mel vertelt dat hij te veel aan thuis moet denken. Ik heb dit nog nooit meegemaakt en dat is wel iets om over na te denken gaat hij verder. Toch vindt hij het moeilijk om de knoop door te hakken. Dit is natuurlijk wel een enorme uitdaging. Kan ik iets doen om je over te halen vraagt Billy dan met grote ogen. Mel geeft aan dat hij zijn beslissing pas vanavond of morgen zal nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *