Rechter Linda wordt ingeschakeld rondom de situatie met het verdwenen voedsel

Rechter Linda wordt ingeschakeld rondom de situatie met het verdwenen voedsel

Beau en Romy zitten nog steeds met de situatie rondom de verdwenen snacks. Ze begrijpen niet waarom niets lijkt te werken en het steeds maar weer gebeurd. Daarom besluiten ze naar Linda toe te stappen, die sinds gisteren verkozen is tot de rechter van Utopia. Ze leggen het probleem aan haar uit. We kunnen het niet iedere keer weer laten gebeuren zucht Romy. En voegt eraan toe dat ze nu namen hebben van degenen die het hebben gedaan en vraagt de rechter om raad. Linda denkt dat het handig is om de groep bij elkaar te roepen en iedereen te confronteren met de verdwenen wijnflessen en snacks. Zo kunnen de bewoners die het hebben gedaan het zelf aangeven. Al snel bespreken de vrouwen ook het eten van de vegan burgers. Ook deze worden te pas en onpas gegeten, terwijl dit eigenlijk voor het avondeten bedoeld is. Je moet gewoon met je tengels afblijven van de bar, de Luifel en het eten van de bv merkt rechter Linda op. En is benieuwd naar wat voor consequenties Beau en Romy voor ogen hebben. Beau stemt voor een geldboete. De kosten van het etenswaar zal van het zakgeld af moeten worden gehaald.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *