Noah neemt Demi mee op romantische date

Noah neemt Demi mee op romantische date

Eerder heeft Noah Demi gevraagd of ze met hem op date wil en daar heeft ze ja op gezegd. Afgelopen avond was het dan zover en Noah heeft zijn flink best gedaan, de hele avond is goed uitgestippeld. Hij heeft gevraagd of René wil spelen op zijn gitaar en Linda brengt de twee het diner. Noah heeft zich netjes aangekleed en haalt Demi op om naar hun eerste activiteit te gaan. Met een glimlach neemt hij Demi aan de arm mee naar buiten. De twee maken eerst een romantische avondwandeling en praten over van alles en nog wat. Als er een heel eind is gewandeld gaan de twee in de bistro zitten. Demi is verrast als René daar op zijn gitaar zit te pingelen. Noah heeft de tafel mooi gedekt met kaarsjes en uiteraard is er wijn. Hij pakt de wijn tevoorschijn en nonchalant probeert hij de fles open te maken, dit lukt alleen niet dus hij overhandigt de fles aan Demi. Zij krijgt hem uiteindelijk open en als een echte heer schenkt Noah de wijn in. Dan kunnen de twee eindelijk genieten van een lekker glaasje. Hoe zal de rest van de avond verlopen? We komen er zo op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *