Beau en Romy doen hun best dat Mel zich beter gaat voelen in Utopia

Beau en Romy doen hun best dat Mel zich beter gaat voelen in Utopia

Potentiële bewoner loopt afgelopen avond met Romy en Beau mee. Ze hebben namelijk een verrassing voor mede bewoner Noah. Terwijl het drietal naar de boot van Noah loopt, bekent Mel al snel dat hij het moeilijk heeft met zijn verblijf in Utopia. Ik miste thuis al op mijn eerste dag voegt hij eraan toe. Beau en Romy doen vervolgens hun best om het gevoel van Mel te veranderen maar toch blijft de nieuweling bij zijn gevoel. Ik ben hier liever niet, dan wel benadrukt hij. Het gesprek is in volle gang, totdat Noah en Demi plots aan komen lopen. Het drietal gaat snel verder met de verrassing en kappen het gesprek af. Mel besluit naar de Liefdesbrug te gaan waar Johan op hem wacht. Misschien weet Johan de potentiële bewoner wel over te halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *