Hoe verliep de date van Noah en Demi later op de avond?

Hoe verliep de date van Noah en Demi later op de avond?

De date van Noah en Demi is na vijf uur tot een eind gekomen we schreven er al over. Maar hoe verliep de rest van de date?

De twee begonnen met een lange wandeling over het gehele Utopia terrein. Dit had Noah gepland zodat René alvast alles kan klaarzetten, hij ging namelijk gitaarspelen tijdens de date. René wachtte de twee op in de bistro. Maar ook Linda heeft een rol tijdens deze date, zij is de gastvrouw en verzorgt het eten. Noah heeft als hoofdmaaltijd een pizza gekozen, hiervan smikkelen de twee. Noah en Demi hebben genoeg gespreksstof om de hele avond door te komen, toch vindt Beau dat het tijd is voor wat verandering en bedenkt een verrassing. Samen met Romy smeedt ze het plan om de twee naar de boot te krijgen voor een “after date”. Het lukt Romy en Beau om Demi zover te krijgen dat ze meegaat de boot in. Noah schenkt een glas wijn in en de twee lachen van ongemakkelijkheid. Zo loopt de date tot een einde en gaan de twee beide hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *