Billy is nieuwsgierig naar de date van Noah en besluit hem te ondervragen

Billy is nieuwsgierig naar de date van Noah en besluit hem te ondervragen

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. Billy is nieuwsgierig naar de date van Noah en besluit hem te ondervragen.

Noah komt Billy in de ochtend tegen en vertelt aan haar hoe leuk zijn date met Demi was. We hebben het zo leuk gehad he benadrukt hij. Billy laat weten dat ze het leuk vindt voor hem. Hebben jullie ook lopen tongen vraagt ze nieuwsgierig. Nee antwoordt Noah natuurlijk niet ik zoen niet op de eerste date. Wel had Noah Demi ook uitgenodigd om bij hem in de boot te slapen, maar dat zag ze niet zitten. Nee, als je kijkt naar wat daar is gebeurd zou ik er ook niet willen slapen lacht Billy. Senna, één van de potentiële bewoners, vraagt meteen wat daar dan precies is gebeurd. Daar is ze helemaal uit elkaar getrokken fluistert Noah. Beau die zich ook bij het gesprek heeft gevoegd, sluit het gesprek af met niet alleen daar… De groep moet lachen en grapt nog even door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *