Potentiële bewoner Senna schat zijn kans om te blijven hoog in

Potentiële bewoner Senna schat zijn kans om te blijven hoog in

Morgen mag de vaste groep kiezen welke potentiële bewoner definitief in Utopia mag blijven. Deze morgen besluit Billy het gesprek met hem aan te gaan. Want hoe voelt Senna zich over de onderlinge strijd? Billy vraagt in de keuken aan Senna hoe hij zijn kansen inschat. Ik schat ons allebei wel hoog in antwoordt hij, doelend op zijn concurrent Mel.  Ik schat jou ook hoog in reageert Billy. Senna laat ook nog weten dat hij het idee heeft dat hij liever wil dan Mel. En voegt eraan toe dat hij ook niet zeker van de plannen van Mel is. Mel heeft al een aantal bewoners opgezocht om zijn twijfels uit te spreken. Hij vindt het moeilijk om in Utopia te zijn en zit met zijn hoofd nog thuis. Wat hij uiteindelijk gaat beslissen, is tot nu toe nog niet duidelijk. Wie weet maakt hij vandaag al een beslissing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *