Beau vraagt Noah of hij verliefd is op Demi

Beau vraagt Noah of hij verliefd is op Demi

Afgelopen avond heeft Noah een date gehad met Demi. En hij heeft het erg leuk gehad zoals hij eerder al vertelde. Ook Beau begint over afgelopen avond. De dingen die je dan met elkaar bespreekt, zijn zo anders dan als je gewoon samen in de loods zit zegt hij tegen Beau. Beau begrijpt hem en vindt het leuk om te horen. Misschien komt ze zelfs snel bij me slapen gaat Noah enthousiast verder. Noah kijkt dromerig uit zijn ogen als hij verder praat over de date. Ben je misschien een beetje verliefd op Demi vraagt Beau dan. Nee, Beau, nee antwoordt hij meteen. Misschien is Demi wel een beetje verliefd op mij… voegt hij hier mysterieus aan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *