Romy gaat met Billy een middagje niks doen

Romy gaat met Billy een middagje niks doen

In de badkamer zoekt Romy Billy op om even uit te huilen. Romy zit er aardig doorheen. Knuffelend probeert Billy te troosten. Weet je wat, Reums fluistert ze tegen haar. We gaan zo boven een lekker nestje maken en dan gaan we even de hele dag lekker niks doen voegt ze eraan toe. De dames besluiten een middagje te gaan tuttelen. Ze gaan nagels doen, een krantje lezen, kleding uitzoeken en lekker in bed hangen. Billy hoopt dat Romy zich zo iets beter gaat voelen. Romy en Cemal hebben gisteren ruzie gehad omdat Cemal halfnaakt met Madilia stond te praten en Romy daar niet blij van werd. Ook al ziet ze het even niet meer zitten, ze gaat Cemal toch opzoeken in de caravan. Laten we de dag niet zo beginnen, Cemal want ik word hier nu al verdrietig van begint ze. Cemal vraagt of ze even bij hem in bed kruipt en Romy gaat daar direct op in. Wel zegt ze nog even dat hij af en toe zo stom kan doen. De twee discussiëren even over de ruzie van gisteren en maken het daarna goed. Jij gaf me gisteren een blik, joh zegt Cemal en begint daarna keihard te lachen. Het voelde gewoon alsof je mij uit m’n tent probeerde te lokken reageert Romy die een verklaring geeft voor haar eigen gedrag. Cemal probeert Romy nog even zijn bed in te krijgen voor andere dingen maar daar heeft Romy nog geen behoefte aan. Nu het weer goed zit tussen de twee, begint Romy aan haar rustige dagje met Billy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Tesss at 12:13

    Wat is Romy ziekelijk jaloers zeg! Mag Cemal dadelijk buiten Utopia nog wel eens in zwembroek naar een zwembad of strand van haar? Of kan dat volgens haar ook niet door de beugel? Ik vind Cemal meestal erg lief tegen zijn vriendinnetje.. maar bij Romy zelf zie ik veelal een mengelmoes van bezitterigheid en overdreven jaloezie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *