Linda, Beau en Madilia vinden dat Senna te veel zijn best doet om leuk en aardig over te komen

Linda, Beau en Madilia vinden dat Senna te veel zijn best doet om leuk en aardig over te komen

Linda, Madilia en Beau zijn aan het sporten. Terwijl de vrouwen druk bezig zijn worden de twee nieuwe potentiële bewoners flink besproken. Het is ze opgevallen dat Senna heel graag leuk wil overkomen en aardig wilt zijn. Toch valt dit niet lekker bij de dames, de bijnamen die Senna voor ze verzint schieten bij Beau en Madilia in het verkeerde keelgat. Ik zei gewoon, voor jou is het nog gewoon Madilia vertelt ze. Linda houdt zich opvallend stil. Ik ga zo nog maar een keer met Mel praten laat ze weten. Na het sporten past Linda haar plan aan en maakt eerst wat vragen die ze kan stellen aan de potentiële bewoners. Met de vragen wilt ze een idee krijgen wat de heren willen bereiken en doen in Utopia. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *