Romy gaat canvas foto’s van zichzelf en Cemal verkopen

Romy gaat canvas foto’s van zichzelf en Cemal verkopen

Romy heeft bedacht dat een canvas met een foto van haar en Cemal, misschien wel goed kan verkopen. Ze hebben een aantal mooie foto’s laten maken, waarvan ze denkt dat mensen dat wel willen bestellen. Beau heeft tegen Romy gezegd dat het misschien een beetje gek is. Waarom zouden mensen een stel aan de muur willen die zij niet kennen? Maar de Romy denkt op haar beurt dat het juist wel aanslaat. Ik heb toch ook weleens een foto van Shakira aan mijn muur gehangen grapt ze. Billy moet ook wel om lachen en vindt dat Romy het gewoon moet proberen. Ah joh, boeiend, het gaat toch om geld verdienen moedigt ze haar aan. Romy gaat er vervolgens mee aan de slag. Wat later vraagt ze aan Senna of hij haar en Cemal op een canvas zou kopen. Nee, ik zou Cemal er meteen afknippen grapt hij. Toch denkt Senna dat mensen het wel zouden aanschaffen. Nou, ik voel me weer helemaal gevleid sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *