Johan noemt Billy een secreet, de vrede tussen de twee is over

Johan noemt Billy een secreet, de vrede tussen de twee is over

Beau, Johan, Noah, Senna en Billy zijn lekker aan het kletsen in het penthouse. Ze bespreken wat ze graag eten, hoe de ouders van Senna zijn en de verschillende bewoners in het huis. Tussen Johan en Billy ontstaat alleen al snel weer irritatie. Billy komt namelijk met de conclusie dat iedereen in Utopia moeilijk is. Ja, jij ook, Johan richt ze zich meteen op hem. Johan ontkent dit en hij krijgt meteen een snauw van Billy terug. En laat weten dat hij een super moeilijk mannetje is. Om haar terug te pakken zegt Johan dat hij zich gedraagt zoals hij behandeld wordt. Als Johan en Billy de trap af komen, gooit Johan de deur voor haar neus dicht terwijl Billy met haar handen vol staat. Doe is niet als een lompe boer, man schreeuwt ze. Johan draait zich om haar te laten schrikken. Wegwezen jij, secreet snauwt hij als ze langs loopt. Kortom de vrede is weer voorbij.

Later staat Johan met René te praten maar blijft ongestoord naar Billy staren. Billy irriteert zich hier dan weer aan en er ontstaat weer een discussie. Natuurlijk kan Johan het hier ook niet bij laten en begint een liedje te zingen. Ik kende een meissie, ze heette Billy en was een beetje raar klinkt het door de loods. Billy valt uit tegen Johan omdat hij allemaal wijven lag te betasten op haar bed, toen de groep gezellig boven was. De twee krijgen ruzie en blijven etteren op elkaar. Je lijkt wel een grammofoonplaat die de hele tijd in herhaling valt zucht Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *