Noah besteld voor 90 euro aan sushi en Linda spreekt hem erop aan

Noah besteld voor 90 euro aan sushi en Linda spreekt hem erop aan

Noah heeft aangegeven dat hij graag weggestemd wordt door de gekozen potentiële bewoner die mag blijven aanstaande maandag. Om die reden wil hij graag zijn laatste dagen op een leuke manier afsluiten, mocht hij inderdaad weggestemd worden. Daar hoort volgens hem dan ook lekker eten bij en daarom heeft hij voor Demi, Fay en zichzelf voor 90 euro aan sushi besteld. Linda heeft dit opgevangen gekregen en is het niet met deze beslissing eens. Ze besluit dan ook Noah hierop aan te spreken en vertelt dat zij van mening is dat hij nu al zijn geld opmaakt en de nieuwe bewoner straks geen geld meer heeft voor deze maand, om boodschappen van te kopen. De tweeling mengt zich bij het gesprek en luistert aandachtig naar het verhaal van Linda. Noah kan het niet meer aanhoren, de frustraties van  hem lopen  hoog op en hij loopt weg uit het gesprek. Ik vind het niet zo netjes, want uiteindelijk gaat het de bv geld kosten laat Linda rustig weten aan Demi en Fay, die wel zijn blijven staan. Hij is altijd super zuinig geweest en we willen nog een leuke avond hebben komt Demi voor Noah op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:31

    Het is dus al bekend dat Noah eruit gaat? Het is echt doorgestokenkaart maar ik hoop nog steeds dat het Billy wordt abders is het echt een verschrikklijkr komrdie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *