Noah voelt zich erg onredelijk behandeld door Linda

Noah voelt zich erg onredelijk behandeld door Linda

De discussie van net, de sushi die Noah besteld heeft gaat verder als Noah zich weer in het gesprek mengt. Hij voelde zich net erg aangevallen dat Linda hem heeft aangesproken over de sushi die hij heeft besteld. Ik heb hier tweeënhalve maand mijn ballen uit mijn broek gewerkt en als ik vind dat ik dat geld uit mag geven, doe ik dat zegt hij gefrustreerd. Linda antwoordt dat hij het in principe zelf moet weten en alleen haar mening geeft. Dat mag je vinden haalt Noah nonchalant zijn schouders op. Linda heeft verder geen zin om hier zo’n heisa over te maken en zegt dat ze geen zin meer heeft in het gesprek. Noah is nog steeds gefrustreerd en zegt tegen het groepje dat om hem heen staat, dat hij het niet eens is met de mening van Linda. Laat het gaan, er is geen probleem. We gaan lekker genieten van de sushi zegt Fay terwijl ze Noah een dikke knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Truuske at 09:15

      Zo is het, dit kan niet. Zo is het meestal als je eerlijk bent, je krijgt de wind van voren. Dit zegt zoveel over de anderen die niets zeggen!! En Jacco staat er bij te lachen, deze jongen moet echt in de gaten worden gehouden!! Hij is nog nooit eerlijk geweest en het verdwijnen van de spullen is ook geen raadsel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *