Linda lucht haar hart bij Billy over de sushi discussie

Linda lucht haar hart bij Billy over de sushi discussie

Linda heeft net een discussie gehad met Noah over het bestellen van sushi en wil graag even haar hart luchten. Ze loopt de salon binnen en vraagt of Billy wakker is, dat is ze en Linda loopt naar boven. Ik moet even volwassen mensen om mee heen hebben zucht Linda. Tuurlijk schatje, kom lekker zitten antwoordt Billy begripvol. Linda vertelt vervolgens wat er net is gebeurd tussen haar en Noah en dat ze daar flink van baalt. Billy luistert aandachtig en laat weten dat ze haar volkomen snapt. Als je je mening geeft, wordt daar erg onvolwassen op gereageerd. We moeten leren dat als iemand zijn mening geeft, daar niet als een hyena op te reageren voegt ze eraan toe. Linda benadrukt dat ze alleen haar mening wilde geven en geen discussie wilde uitlokken. En BIlly zou graag willen dat er een andere mentaliteit komt in Utopia, namelijk groepsbelang voor eigenbelang. Maar ze denkt dat dit niet gaat gebeuren. Laat het van je afglijden Lin, trek het je niet aan. Hoge bomen vangen veel wind en jij trekt je mond open vervolgd ze bemoedigend. De twee kletsen nog verder over dit onderwerp en vinden steeds meer overeenkomsten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 08:15

    Nu ineens wordt Billy ‘volwassen” genoemd door Linda??
    En nog pas héél kort geleden dacht Billy op Linda te stemmen en vond dat zij er uit moest, een bemoeial was enz.
    Linda en José zijn wel volwassener dan de anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *