Jacco vindt het vermakelijk dat Linda zo geirriteerd is rondom de sushi die besteld is

Jacco vindt het vermakelijk dat Linda zo geirriteerd is rondom de sushi die besteld is

Noah vindt het prachtig dat Linda  zo geïrriteerd is over het feit dat Noah sushi heeft besteld voor de tweeling, Chipp en zichzelf. Vermakelijk laat Jacco afgelopen avond aan Demi en Fay weten dat hij gaat toekijken hoe Linda zich ergert aan hen. Als je zelf altijd alles op eet, gun je dat natuurlijk een ander niet. Dat is natuurlijk heel voor de hand liggend vervolgd Jacco sarcastisch. Demi en Fay zijn het daarmee eens en laten weten dat Noah zelf moet weten waar hij zijn geld aan uitgeeft. Ik word zo moe van dat gezeik, Linda klaagt over alles. Het begint op te vallen, het is niet één ding waar ze over klaagt, maar over 100 dingen gaat Jacco verder. Ja en zelf kreeg ik een stem van Linda omdat ik te lang over dingen doorga en te negatief ben reageert Demi terwijl ze haar wenkbrauwen ophaalt. Jacco heeft nog een laatste gunst die hij wil vragen aan de tweeling. Willen jullie op gehoorafstand van Linda zeggen dat jullie eigenlijk veel te veel eten hebben besteld, voor veel te veel geld. En veel te veel moesten weggooien en dat het eigenlijk wel zonde was. Jacco grinnikt om zijn eigen opmerking, de tweeling belooft dat ze dit zullen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *