Noah, Chipp en de tweeling hebben een sushi date

Noah, Chipp en de tweeling hebben een sushi date

Het is mogelijk de laatste zaterdagavond van Noah in Utopia. Daarom heeft hij sushi besteld voor Demi, Fay, Chipp en zichzelf. De vier gaan dubbel daten en daar hoort uiteraard goed gematchte kleding bij. De mannen hebben kleding uitgekozen voor de tweeling en andersom. Chipp en Noah maken het kasteel klaar voor de date zodat het een heerlijke avond kan worden. Als de sushi is gearriveerd loopt het viertal naar het kasteel om daar te genieten. De dubbel date kan nu echt beginnen, de sushi wordt uitgestald en het smullen kan beginnen. Het gedoe met Linda wordt nog even aangehaald en ook komt ter sprake wie de nieuwe bewoners naar huis zal sturen. Maar al snel gaat het over hele andere dingen, het belooft een gezellige avond te worden voor het groepje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 12:04

  Wat valt me dit tegen van Noah.
  Hij weet dat hij er niet uit gestemd gaat worden door Senna.
  Senna zei dat hij Noah wel een aardige knul vond.
  Dus nu Senna erin blijft hoeft hij niet weg
  Maar nu is hij wel 90,00 euro kwijt aan eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *